VARIERT KOMPETANSE

OG MASKINPARK

Nærbø Bygdeservice SA er et samvirkeforetak stiftet 23.1.2002. Vi er i dag 10 eiere og formålet vårt er å formidle tjenester fra medlemmene til offentlige etater, bedrifter og personer ved utnyttelse av arbeidskraft, kompetanse, bygninger, maskiner, redskap og verktøy med mer.

Nærbø Bygdeservice SA består av selvstendig næringsdrivende bønder som utnytter fordelen av samarbeid satt i system og våre eieres varierte kompetanse og maskinpark. I tillegg til eierne har vi med oss ca 15 andre på laget til å utføre oppdrag av ulik art.

Vi disponerer redskap og utstyr til å utføre ulike oppgaver.

VI ER EN DEL AV

BYGDESERVICE NORGE

Nærbø Bygdeservice SA består av selvstendig næringsdrivende bønder som utnytter fordelen av samarbeid satt i system og våre eieres varierte kompetanse og maskinpark. I tillegg til eierne har vi med oss ca 15 andre på laget til å utføre oppdrag av ulik art. Laget omsetter årlig for ca 5 millioner kroner.

Vi er en del av Bygdeservice Norge, som i dag teller rundt 30 foretak over hele landet. Vi samarbeider med de andre foretakene der vi mangler erfaring, maskiner, arbeidskraft eller kompetanse.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.