FOR PRIVATE, BORETTSLAG OG NÆRING

Vaktmestertjenester

Nærbø Bygdeservice kan påta seg oppdrag når det gjelder vedlikehold og vaktmestertjenester. Alt fra å henge opp klessnorer til å sette opp kilometer med gjerde.

Vi utfører enkle vaktmestertjenester for private, bedrifter, borettslag, offentlige bygg osv. Dette kan for eksempel være vedlikeholdsarbeid, hagearbeid, snørydding og strøing, maling og andre vaktmestertjenester.

Med oss kan du inngå en fast vaktmesteravtale. Da tar vi av oss regelmessig vedlikehold og kontroll av bygget ditt. Våre dyktige og serviceinnstilte medarbeidere har god erfaring på området. Det er mye som skal gjøres på et bygg, og arbeidet kan være veldig sesongbetont.

Sommerstid klippes det gress og trimmes hekker, samt busker. Om vinteren er det snørydding, strøing og fjerning av istapper som står på programmet. Vi har tilgang til lift og utfører i tillegg malejobber i tillegg til å ha kontroll på vedlikehold både inne og ute.

Kontakt oss i dag om du ønsker en vaktmesteravtale for ditt borettslag, sameie eller forretningsbygg. Snakk med oss så kommer vi gjerne på en gratis befaring hos deg!

La oss ta vedlikeholdet av bygget ditt. Vi har lang erfaring med vedlikehold av inne- og utearealer, og tilbyr alle typiske vaktmestertjenester!

  • Vi har tilgang til lift 
  • Malejobber
  • Tenester til privat
  • Tjenester til sameier og borettslag
  • Tjenester til næring og det offentlige
  • Varierte oppdrag du trenger hjelp til
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.