TRYGG OG EFFEKTIV TREFELLING

Trefelling / stubbefresing

Trefelling er noe vi etter hvert har god erfaring med. Vi kvister, kapper til ved, rydder opp og kjører bort avfallet. Alt skjer etter hva du som kunde ønsker.

For rask og effektiv fjerning av kvist, disponerer vi også en flishogger.

Hos oss får du utført alt fra felling av enkelte vanskeligstilte trær i private hager, til rydding av tomter og større byggefelt. Vi har forsikring med utvidet dekning.

Skal du fjerne en stubbe i hagen, tilbyr vi fjerning på en enkel og skånsom måte! Stubber i hagen er lite dekorative, i veien for plenklipping og kan dessuten tiltrekke seg maur og annet uønsket.

Stubbefjerning har ofte vært en omfattende og kostbar affære. Skal stubben graves opp, kreves det atkomst for gravemaskin, og det er ikke alltid like lett i en hage. Ofte vil dette også medføre skader på plenen, og et stort og lite dekorativt krater der stubben har vært.

På grunn av dette tilbyr vi nå en både enklere og rimeligere løsning. Vi freser vekk stubben på stedet! Med denne metode kvitter du deg med stubben og får kun et lite hull i bakken der stubben har stått. Og sagflis. Vi freser vanligvis ca. 10 cm. under bakkeniva, og maskinen vår er bare 89 cm. bred. Det betyr at den kommer seg gjennom de fleste hageporter!

Kontakt oss om du skal fjerne trær eller frese bort en stubbe!

 

Vi har alle forsikringer og utdanninger i orden og sikrer trygg fjerning av uønskede trær.

  • Trygg og effektiv fjerning av trær
  • Kronesikring
  • Oppkapping og bortkjøring

I stedet for å grave opp hele hagen, fjerner vi stubben ved å frese den bort! Dette er enkelt for både oss og deg, og gjør også oppryddingen enklere.

Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.