Brøyting, snømåking og strøing

Vintervedlikehold

Om vinteren kommer litt brått på deg skal du vite at vi tar oss av brøyting, snømåking og strøing for private, sameier og næringsliv.

Oss kan du altså tilkalle om du er privatperson eller næringsdrivende og vinteren ligger over deg, eller du har fasiliteter, veier og eiendommer som skal holdes fri for snø og is.

Nærbø Bygdeservice leverer alt av vintertjenester, og vi leverer allerede disse tjenestene til vårt nærområde. Vi utfører både som og store oppdrag. For eksempel snømåking og strøjobber med både sand og salt.

Når våren kommer, og snøen er borte, blir det gjerne liggende igjen mye grus etter all strøingen. Vi har utstyr til å feie opp dette, og tar på oss jobben til å feie i borrettslag, parkeringsplasser og veier.

Snakk gjerne med oss om vintervedlikehold på din eiendom. Vi sørger for at du alltid har en framkommelig hverdag. 

Kontakt oss absolutt for en fast snørydderavtale, så du er sikret i vintersesongen. Trenger du øyeblikkelig hjelp rykker vi ut på tilkalling!

Snakk gjerne med oss før du blir overrasket av været!

Når vinteren kommer som julekvelden på kjerringa, kan du stole på oss! Eller så kan du bare ringe oss i dag for en avtale før snøen kommer.

  • Snømåking 
  • Strøing med sand
  • Strøing med salt
  • Feiing når sesongen er over
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.